ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρουσία του ΣΩ.Π.Α. – Π.Ε.Δ.Υ. στην Ημέρα Θυσίας και Μνήμης του Διασώστη

Παρουσία του ΣΩ.Π.Α. – Π.Ε.Δ.Υ. στην Ημέρα Θυσίας και Μνήμης του Διασώστη

Έπειτα από την επίσημη πρόσκληση που λάβαμε ως ΣΩ.Π.Α. - Π.Ε.Δ.Υ. θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και όχι μόνο, ότι εκπροσωπήσαμε τον κλάδο των πληρωμάτων ασθενοφόρων των κέντρων υγείας της Ελληνικής επικράτειας, τιμώντας την ημέρα θυσίας και μνήμης του διασώστη με την παρουσία μας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. στην Αθήνα, όπου έχει καθιερωθεί και θεσμοθετηθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Ιανουαρίου.

Η ημέρα μνήμης έρχεται να υπενθυμίσει και την παρουσία των πληρωμάτων των ασθενοφόρων των κέντρων υγείας και την προσφορά τους εξίσου στην προνοσοκομειακή φροντίδα του επείγοντος αλλά και όχι μόνο.

Είμαστε εκεί που αλλάζει το δίκτυο της Ελληνικής κινητής τηλεφωνίας και ξεκινάει των όμορων  κρατών που συνορεύουν με τη χώρα μας. Είμαστε αυτοί που προσέχουν τους εναπομείναντες κατοίκους των ακριτικών νησιών και της ηπειρωτικής συνοριακής μεθορίου. Είμαστε αυτοί που θα πάμε και μόνοι μας πολλές φορές να  προσφέρουμε βοήθεια στους ηλικιωμένους γονείς σας που βρίσκονται στο χωριό.

Και αν ο επιχειρησιακός βραχίονας του υπουργείου υγείας είναι το Ε.Κ.Α.Β. εμείς είμαστε τα ακροδάκτυλα του που προσπαθεί να περιμαζέψει  όποιον έχει ανάγκη κάνοντας το αδύνατο δυνατό.

Είμαστε οι τελευταίοι στη συνείδηση του κόσμου αλλά οι πρώτοι που θα συναντήσει μπροστά του όταν χρειαστεί βοήθεια στην επαρχία για να μπορεί το Ε.Κ.Α.Β. να είναι παντού.

Είμαστε τα πληρώματα των ασθενοφόρων των κέντρων υγείας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ