ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μισθολογική εξίσωση

Μισθολογική εξίσωση

Συνάδελφε καλημέρα, όπως θα ξέρεις πρόσφατα κάναμε στη Θεσσαλονίκη  Γ.Σ. των μελών μας.

Στη Γ.Σ. αυτή λοιπόν, ενημερώσαμε τα μέλη μας για τις ενέργειες που έχουμε κάνει σε συνδικαλιστικό επίπεδο, ώστε να επιτύχουμε τη μισθολογική εξίσωση μας με τους συναδέλφους στο Ε.Κ.Α.Β.

Το προεδρείο του Σωματείου μας συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και την ηγεσία του Ε.Κ.Α.Β. και τους κάναμε γνωστά τα αιτήματα μας και τις θέσεις μας. 

Στείλαμε έγγραφη λίστα με τις διεκδικήσεις μας σε όλες τις Υ.Π.Ε. της χώρας και γενικά επιδιώκουμε με όλα τα μέσα να γνωστοποιήσουμε τα αιτήματα μας. 

Δεν λάβαμε επίσημες απαντήσεις και επειδή δεν θέλουμε να μείνουμε στα λόγια, πήραμε στη Γ.Σ. την απόφαση να κινηθούμε και νομικά και να διεκδικήσουμε σε πρώτη φάση τη χορήγηση του επιδόματος στολής, σε συνεργασία με τη δικηγόρο του σωματείου μας.

Για να προχωρήσουμε λοιπόν, θα χρειαστούμε σε πρώτη φάση τα εξής:

1) την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της ειδικότητας του ΔΙΑΣΩΣΤΗ

2) μια πρόσφατη μισθοδοσία

3) και την πρόσληψη σου ή το Φ.Ε.Κ. διορισμού σου.

Τα παραπάνω έγγραφα μπορείς να μας τα αποστείλεις ως απάντηση στο mail αυτό, καθώς επίσης και ένα επικαιροποιημένο τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να μπορούμε να είμαστε σε επαφή για ότι περαιτέρω χρειαστεί.

Είμαστε στη διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία με τους τρόπους επικοινωνίας που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα pliroma.gr του σωματείου μας.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΣΩ.Π.Α. - Π.Ε.Δ.Υ. 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΕΔΥ 

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Ιστοσελίδα: pliroma.gr             

Fax: 2651057602 τηλ.: 6972165363, 6946959260

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ