ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ημέρα Θυσίας του Διασώστη

Ημέρα Θυσίας του Διασώστη

Για τους οικείους τους κάθε μέρα το φορτίο βαρύ, έτσι κι' αλλιώς. Το κόστος της απώλειας ανυπολόγιστο. Η ανάμνηση ένα βάρος που πρέπει να κουβαληθεί μέχρι τέλους. Η λύτρωση: Το ζητούμενο!

Για τους υπόλοιπους ιερή μας υποχρέωση και μέγιστη τιμή να μνημονεύουμε αυτούς που συνεχώς προσπαθούσαν να προλάβουν το βαρκάρη, να τον ξεγελάσουν και να σύρουν πίσω στην όχθη το πολύτιμο φορτίο του, καθυστερώντας το αναπόφευκτο τέλος.

Κάποιες φορές το κατόρθωναν, άλλες όχι. Δεν έπραξαν απλά και τετριμμένα το καθήκον τους. Υπηρέτησαν τον άνθρωπο απέναντι στο πεπρωμένο του!

Με τιμή και απεριόριστο σεβασμό οι συνάδελφοι σας

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ - ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ