ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Θεσσαλονίκη 10 /10 /2024

Αρ. Πρωτ. : 141

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Πληρωμάτων Ασθενοφόρου με την επωνυμία ΣΩ.Π.Α-Π.Ε.Δ.Υ. , το Σάββατο 05 Οκτωβρίου του 2024 αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό του, την πραγματοποίηση της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 18 Οκτωβρίου του 2024 ημέρα Παρασκευή, στο αμφιθέατρο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Θεαγένειο επί της οδού Αλ. Συμεωνίδη 2 και ώρες διεξαγωγής αυτής 18:00μμ-20:00μμ.

Όσες και όσοι συνάδελφοι δεν καταφέρουν να παραβρεθούν με φυσική παρουσία, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους διαδικτυακά, με σύνδεσμο όπου και θα κοινοποιηθεί στην κάθε μια και στον κάθε έναν προσωπικά και εγκαίρως.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  • Διοικητικός Απολογισμός
  • Οικονομικός Απολογισμός
  • Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εφιστούμε την προσοχή των μελών για την έγκαιρη εξόφληση της ετήσιας συνδρομής που ανέρχεται στα 36€ και το δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση.

Όσο για την επιθυμία εγγραφής νέων μελών και συμμετοχής τους στη Γενική συνέλευση αλλά και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν εντός Νοεμβρίου για την εκλογή νέου Δ.Σ. ,το ποσό ανέρχεται στα 12€ ως το τέλος του 2024.

Η καταληκτική ημερομηνία για την οικονομική τακτοποίηση και συμμετοχή σας στη Γενική συνέλευση είναι η 17η Οκτωβρίου 2024.

Μετά την κατάθεση θα πρέπει να αποσταλεί η απόδεΙξη πληρωμής καθώς και η αίτηση εγγραφής των νέων μελών στο mail του Σωματείου για επιβεβαίωση.

Οδηγίες για την αίτηση όσων αφορά τα νέα μέλη βρίσκονται συνημμένα σε αυτό το mail, αλλά βρίσκονται και αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδας μας pliroma.gr

ΜΕ ΕΚΤIΜΗΣΗ

 

Ο Πρόεδρος

ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

Ο Γεν. Γραμματέας

 ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Λήψη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ