ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έγγραφο παρέμβασης για την αποκατάσταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Έγγραφο παρέμβασης για την αποκατάσταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του σωματείου πληρωμάτων ασθενοφόρων ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ. με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Βιτωράτο Λεωνίδα, συμπεριελήφθηκε δικαίως και ο κλάδος μας στο έγγραφο παρέμβαση της ομοσπονδίας προς τους αρμόδιους φορείς, για την αποκατάσταση του ύψους της αποζημίωσης στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

 
 
 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ