ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Έπειτα από την από την επιτυχή διενέργεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε το Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρων ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ. το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‘’ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ’’ για την ευγενική παραχώρηση του αμφιθεάτρου του, καθώς και την υποστήριξη των ανθρώπων του πληροφορικού τμήματος του νοσοκομείου για την ανιδιοτελή τους προσφορά, όπου χωρίς την υπερπολύτιμη βοήθεια τους θα ήταν ανέφικτο αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους ανθρώπους της καθαριότητας όπου με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση μας κατάφεραν να αποδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα ώστε να είναι όλα φροντισμένα αλλά και της φύλαξης του νοσοκομείου όπου  με την απαράμιλλη ευγένεια που τους διακρίνει διευκόλυναν  τους συναδέλφους που μας τίμησαν με τη φυσική τους παρουσία. Φυσικά δεν εξαιρούνται και οι συνάδελφοι που ήταν μαζί μας από απόσταση, ωστόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας τόσο κοντά, αλλά και σε αυτούς που ο δαίμων του διαδικτύου τους δυσκόλεψε καθιστώντας αδύνατη τη συμμετοχή τους σε αυτή την τόσο κομβική διαδικασία.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφερθούμε στη δικηγόρο του σωματείου μας Κ.Ανθή Λαζοπούλου η οποία μας βοήθησε πέραν του δέοντος στην προετοιμασία και πραγμάτωση της 1ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γ.Σ. αλλά και με την εν γένει στάση της στα ζητήματα που μας αφορούν, κατευθύνοντας μας με σταθερό και προσεκτικό βηματισμό προφυλάσσοντας μας από κακοτοπιές, αποφεύγοντας σκοπέλους στο δύσκολο μονοπάτι που ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε μέχρι την οριστική μας δικαίωση.

Οι αποφάσεις που ελήφθησαν στη συνέλευση μας δεσμεύουν για τις άμεσες κινήσεις που θα ανακοινωθούν και θα πραγματοποιηθούν.

Μπορείτε να ενημερώνεστε το επόμενο διάστημα από την ιστοσελίδα μας pliroma.gr και από το facebook: Σωματείο Πληρωμάτων Ασθενοφόρου

 

 

 

ΣΩΠΑ - ΠΕΔΥ

Το Σωματείο μας υπό την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΕΔΥ (ΣΩ.Π.Α.-Π.Ε.Δ.Υ.)»  είναι νόμιμα συστημένο από το 2016 Πανελλήνιο Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, με έδρα τη Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους (Πληρώματα Ασθενοφόρου,  Οδηγούς, Επικουρικούς, Οδηγούς Ο.Α.Ε.Δ.), που υπηρετούν ως προσωπικό Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (Π.Π.Ι.) της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της Επικράτειας.

Εγγραφείτε
στο Σωματείο

Ακολουθείστε τα βήματα κατεβάζοντας και συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής για να γίνετε μέλος του Σωματείου και επικοινωνήστε μαζί μας για απορίες και διευκρινίσεις.

Περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ